Dit zijn de trendy raamdecoratie kleuren van winter 2022

Seizoenen lopen langzaam in elkaar over: voordat je het weet is het alweer winter. Genoeg reden om je woning weer een goede upgrade te geven. Is je raambekleding aan vervanging toe? Dan is het zeker een goed idee om te kijken naar de trends die op dit moment gelden. Wat is de trend als het gaat om de kleuren voor raamdecoratie? Hier vind je een overzicht van de trendy raamdecoratie kleuren van winter 2022. Zo maak je jouw woning helemaal winter ready!

Lichte tinten zijn het toverwoord voor de winter

Lichte en witte tinten die rust en veiligheid uitstralen: dit is een grote trend voor de winter. Dit komt vooral voort uit het feit dat veel mensen thuis zijn. Een groot voordeel is dat er heel veel soorten raamdecoratie zijn die hier perfect bij aansluiten. Wat dacht je van houten lamellen op maat? Deze zijn ook in mooie, lichte tinten verkrijgbaar. Je kan ze eenvoudig personaliseren en online bestellen: zo komen ze snel in huis en kan je ze ophangen voor de ramen in de living. Je huis is helemaal winterklaar! 

Grijstinten komen helemaal terug

Ook populair: grijstinten. Dit is een kleur die een industriële look creëert, een woonstijl die al jaar en dag enorm geliefd is en in veel woningen terug te zien is. Deze interieurstijl is op veel manieren te realiseren en dit betekent dat je veel vrijheid hebt om je woning helemaal in jouw stijl te krijgen. Je hoeft helemaal niet veel te veranderen: alleen al nieuwe raamdecoratie zorgt voor een nieuwe, frisse look. Maak je huis nog af met een cozy kleedje of kussens op de bank. 

Pastelkleuren voeren de boventoon

Pastelkleuren zijn zacht en sluiten daardoor ook goed aan bij de trend van lichte tinten. De combinatie tussen deze trend kleuren als lila en wit zorgt voor een mooi resultaat. Dit in combinatie met lichtdoorlatende raamdecoratie zorgt ervoor dat je de hele winter gaat genieten van een lichte woning. 

Trend: duurzaamheid

De duurzaamheidstrend trekt overal in door; ook op het gebied van raamdecoratie komen we dit steeds vaker tegen. Het verduurzamen van raamdecoratie is zeker mogelijk bij Inhuisplaza. Kies voor duurzame houten lamellen, elektrische raambekleding voor het warm of koel houden van je woning en slimme plissé gordijnen die voor betere isolatie zorgen. Ontdek de mogelijkheden voor duurzame raamdecoratie online en kijk naar de trendkleuren voor winter 2022!